Vår familj här hemma består av mig Camilla, min man Joakim och med  våra fyrfotade lapphundar bor vi i ett
litet samhälle som heter Strömsfors, ligger utanför Svenljunga. Vi bor på landet så det finns mycket natur att vara ute och gå och spåra i.
Therese vår dotter,har nu egen familj och bor inte i Strömsfors längre men är fortfarande aktiv inom vår kennelverksamhet,tillsammans med sin sambo Niklas så har även dom lapphundar.
Vi driver en liten kennel i hem miljö och vi har ett par kullar om året. Det har alltid funnits hundar och katter i vårt hem och
när vi bestämde oss för en ny hund, så blev valet lätt en finsk lapphund och efter honom kom det lätt några till.

 

Finska lapphundar är väldigt snälla,trygga i sig själva och väldigt stabila och sociala,sen finns det naturligtvis några som har mer integritet än andra men i mitt tycke så är det ingen nackdel,speciellt när man tränar..hunden är mer följsam sin matte/husse och inte speciellt intresserad av att springa fram till andra människor eller hundar.

 Dom älskar människor och dom är väldigt nyfikna, vill gärna vara med överallt. Dom är vallhundar i grunden så att förflyttar man sig från ett rum till ett annat så har man sin bäste vän med sig vid sin sida.

Our family is me Camilla, my husband Joakim and our dogs.We lives in a place called Strömsfors,in the village,Svenljunga in Sweden.

HITTA HIT TILL VÅR KENNEL
Vi bor mellan Svenljunga och Tranemo i ett litet samhälle som heter Strömsfors. Vi bor utmed riksväg 156. för mer information är ni hjärtligt välkomna att ringa och fråga.